Természetgyógyászat

TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA

A természetgyógyászat a biztonságos és hatékony természetes módszerek alkalmazását jelenti, számos körülmény esetén a probléma okának feltárására és nem csak a tünetek kezelésére. A természetgyógyászat gyógyító alapelvei évszázadok óta léteznek, először Kr.e. 400 körül alkalmazta a Hippokratészi Orvostudományi Iskola. Arra az elvre alapozták, hogy a természetet a gyógyulás előidézésére használják, hiszen a "vis medicatrix naturae" - a természet gyógyító erejét jelenti.

Manapság a természetgyógyászok az egészségügyi probléma okának kezelésére olyan természetes terápiákat alkalmaznak, mint a táplálkozás és az életmód, a táplálék-kiegészítők és a gyógynövény-gyógyszerek. A páciens felmérése során a természetgyógyász figyelembe veszi a test, az elme és az érzelmi jólét összes rendszerét, hogy személyre szabott kezelési tervet készítsen az egészség és a jólét érdekében.

Ha úgy érzi, hogy a modern élet nyomása alatt küszködik, elakadt és nem tudja, hogyan tovább, - találkozzon velem. Segítek abban, hogy  jobb legyen az egészsége, gyorsabban felépüljön a betegségből és magabiztosabban irányítsa az életét. Segítek a stratégia kialakításában, a lehetséges hibák feltárásában, a lehető leghatékonyabb eredmény elérésében.

árak

Első konzultáció 120 perc: 118 000 Ft

Általános egészségügyi felmérés 90 perc: 98 000 Ft

Első választott terápiás ellátás 60 perc: 78 000 Ft

Ismételt terápia vagy konzultáció 60 perc: 50 000 Ft

Ismételt terápia vagy konzultáció 45 perc: 38 000 Ft

Gyors tanácsadás 15 perces találkozó telefonon keresztül: 18 000 Ft

Üdvözlöm újra - visszatérők számára 60 perc
​Konzultáció vagy felmérés vagy terápia azoknak az ügyfeleknek, akik 12+ hónap után visszatérnek: 68 000 Ft