parallax background

Orvosi fém – Titán serpenyők

Gyógyító táplálkozás
2018-11-03
Vitaminok
2018-11-03

LUXUS ÉLETSTÍLUS A KONYHÁBAN - TITÁN SERPENYŐK

BIZTONSÁGOS - ez ma a legfontosabb elvárás! A titán természetes fém, keményebb az acélnál, antiallergén, szövetbarát orvosi fém. A titán serpenyők felületéről nem kerülnek az ételbe mérgező gőzök, gázok és egyéb vegyületek. A fényes ezüstfehér fémréteg karcálló és tapadásmentes bevonatot biztosít - semmi nem ég le rajta!

TARTÓS - felsőkategóriás titán serpenyőink 5 réteg titán bevonata a legerősebb, legszilárdabb, legkeményebb, kopásállósága a legmagasabb, ellenáll savaknak, lúgoknak. A titán professzionális tulajdonságaival vezető minőséget képvisel a modern konyhatechnológiában. Serpenyőink bevonata nem tartalmaz más fémet vagy kőzetet!

Titán termékek youtube csatornánkon

Ajándékba választható termékek (tepsi, vagy tésztafőző, vagy tejforraló)

TITÁN INDUKCIÓS EDÉNYEK

Titán bevonatos indukciós edénykészlet.

Titán bevonatos indukciós, négyszögletes sütő-, párolóedény.

Még több információ és fotó az orvosi titán termékek facebook oldalán.


Történelem: A titánt 1791-ben William Gregor fedezte fel. Felismerve a titán stratégiai fontosságát évszázadokon át és napjainkban is a hadiipar páncélzatoktól kezdve a tengeralattjárók, repülőgép- és űrhajó alkatrészeken át, az autóipar és kémiai feldolgozóipar felhasználja. Orvosi implantátumok és a minőségi prémium konyhai eszközök gyártásában a titánt kiváló fizikai és kémiai tulajdonságai miatt alkalmazzák.

Titán serpenyőben zsiradék nélkül is elkészítheti ételeit. Ajánljuk használatát zsíranyagcsere zavar, magas triglicerid, magas koleszterin szint esetén, valamint epe-, máj-, hasnyálmirigy műtét után. Mától az egészséges, diétás ételeket minőségi alapanyagokból minőségi eszközökben készítheti el. Válassza Ön is a biztonságot és a tartósságot!

Bármilyen kérdés esetén szívesen állok rendelkezésére telefonon és e-mailen keresztül egyaránt!