parallax background

Titán serpenyők

Gyógyító táplálkozás
2018-11-03
Antioxidánsok – Immunerősítők
2018-11-03

Titán serpenyő kezdő és tapasztalt konyhatündéreknek

Főzhet zsírmentesen vagy minimális zsiradékkal, az ételek mégsem égnek le, köszönhetően az öt rétegű titán bevonatnak. Az egészséges táplálkozás mellett az ételkészítéshez használt konyhai edények legalább olyan fontosak, mint maguk az ételek.

A biztonság az egyik legfontosabb elvárás. A titán természetes anyag, antiallergén, szövetbarát orvosi fém. Használjon titán serpenyőt, mert a felületről nem kerülnek az ételbe mérgező gőzök, gázok, veszélyes vegyületek. Minden termékünk PFOA, PTFE és teflon mentes.

A felső kategóriás titán serpenyők bevonata a legerősebb, legszilárdabb, legkeményebb, kopásállósága a legmagasabb, ellenáll savaknak, lúgoknak. A fényes ezüstfehér fémréteg karcálló és tapadásmentes bevonatot biztosít. Engedje meg magának a csúcsminőséget.

Titán termékek youtube csatornánkon     Még több információ és fotó az orvosi titán termékek facebook oldalán

Vásároljon egy 3 részes titán serpenyő készletet 68 000 Ft értékben és ajándékba adunk 1 db 24 cm-es Pyrex üvegfedőt 8 000 Ft értékben, továbbá a szállítási költséget átvállaljuk.
Vásároljon kettő titán serpenyő készletet + 2 db Pyrex üvegfedőt 152 000 Ft értékben és Öné lehet az itt bemutatott edények közül 2 db, valamint a szállítási költséget átvállaljuk.
Az ajánlat a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.

TITÁN INDUKCIÓS EDÉNYEK

Titán a konyhában
A titánt 1791-ben William Gregor fedezte fel. Felismerve a titán stratégiai fontosságát évszázadokon át és napjainkban is a hadiipar páncélzatoktól kezdve a tengeralattjárók, repülőgép- és űrhajó alkatrészeken át, az autóipar, valamint orvosi implantátumok gyártásában is felhasználják. Kiváló fizikai és kémiai tulajdonságai miatt az innovatív és prémium konyhai eszközök gyártásában évtizedek óta alkalmazzák.

Mindennapos otthoni és ipari használatra tervezve
Használható hagyományos gáz és elektromos főzőlapon. Energiatakarékos indukciós termékeket megtalálja kínálatunkban. Könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható. A vastag edényalj gyors hőátadást biztosít az edény egész felületén. A rendkívül ellenálló, tapadásmentes és extrém kemény felület a titán serpenyő tartósságát eredményezi, amivel vezető minőséget képvisel a modern konyhatechnológiában. Igényes, egyedülálló megjelenés, méhsejt mintázat kiemeli a megszokott egyéb tapadásmentes bevonatok közül és fokozza a termék különlegességét.

Üzleti lehetőség magánszemélyeknek és viszonteladóknak
Jelenleg kampányunkban raktárkészletünk kiárusítása történik. Előre egyeztetett időpontban ingyenes személyes átvételre van lehetőség.
Magánszemélyek részére üzleti ajánlatunk: Családtagokkal és barátokkal közösen vásároljon három db 3 részes titán serpenyő készletet összesen 120 000 Ft értékben, a negyedik készletet ajándékba kapja. Szállítás költsége előre utálással 3 100 Ft, utánvéttel 4 100 Ft.
Viszonteladók részére üzleti ajánlatot és egyedi árajánlatot készítünk.
Bármilyen kérdés esetén szívesen állok rendelkezésére telefonon és e-mailen keresztül egyaránt.