parallax background

Titán serpenyők

Gyógyító táplálkozás
2018-11-03
Antioxidánsok – Immunerősítők
2018-11-03

Titán serpenyő kezdő és tapasztalt konyhatündéreknek

BIZTONSÁG - ez ma a legfontosabb elvárás! A titán természetes fém, antiallergén, szövetbarát orvosi fém. A titán serpenyők felületéről nem kerülnek az ételbe mérgező gőzök, gázok és egyéb vegyületek. A fényes ezüstfehér fémréteg karcálló és tapadásmentes bevonatot biztosít.

PROFESSZIONÁLIS TULAJDONSÁG - a felső kategóriás titán serpenyők 5 réteg titán bevonata a legerősebb, legszilárdabb, legkeményebb, kopásállósága a legmagasabb, ellenáll savaknak, lúgoknak. A rendkívül ellenálló, tapadásmentes és extrém kemény felület a titán serpenyő tartósságát eredményezi, amivel vezető minőséget képvisel a modern konyhatechnológiában.

Titán termékek youtube csatornánkon     Még több információ és fotó az orvosi titán termékek facebook oldalán

Aktuális kampányunkban a 3 részes titán serpenyő készlethez ajándékba 24 cm-es Pyrex üvegfedőt adunk és a szállítás költségét átvállaljuk.
Kettő titán serpenyő szett választása esetén Öné lehet az itt bemutatott edények közül 1 db
Az ajánlat a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.

TITÁN INDUKCIÓS EDÉNYEK


A titánt 1791-ben William Gregor fedezte fel. Felismerve a titán stratégiai fontosságát évszázadokon át és napjainkban is a hadiipar páncélzatoktól kezdve a tengeralattjárók, repülőgép- és űrhajó alkatrészeken át, az autóipar, valamint orvosi implantátumok gyártásában is felhasználják.

Az innovatív és prémium konyhai eszközök gyártásában kiváló fizikai és kémiai tulajdonságai miatt alkalmazzák.
Titán serpenyő a legjobb választás ha nem szeretne teflont használni. A titán serpenyő bevonata nem tartalmaz PFOA (perfluor-oktánsav) származékokat!
Ideális segítség az egészséges zsiradékmentes főzéshez, sütéshez.
A vastag edényalj gyors hőátadást biztosít az edény egész felületén. Egyaránt jó választás hivatásos szakácsoknak és hétköznapi használatra.
Igényes, egyedülálló megjelenés, méhsejt mintázat kiemeli a megszokott egyéb tapadásmentes bevonatok közül.

Csúcsminőség elérhető árakon
Jelenleg kampányunkban raktárkészletünk kiárusítása történik. Előre egyeztetett időpontban ingyenes személyes átvételre van lehetőség. A teljes készlet egy tételben is átvehető. Kérjen árajánlatot.
Bármilyen kérdés esetén szívesen állok rendelkezésére telefonon és e-mailen keresztül egyaránt.