parallax background

Orvosi fém – Titán serpenyők

Gyógyító táplálkozás
2018-11-03
Vitaminok
2018-11-03

LUXUS ÉLETSTÍLUS A KONYHÁBAN - TITÁN SERPENYŐK

BIZTONSÁGOS - ez ma a legfontosabb elvárás! A titán természetes fém, keményebb az acélnál, antiallergén, szövetbarát orvosi fém. A titán serpenyők felületéről nem kerülnek az ételbe mérgező gőzök, gázok és egyéb vegyületek. A fényes ezüstfehér fémréteg karcálló és tapadásmentes bevonatot biztosít - semmi nem ég le rajta!

TARTÓS - felső kategóriás titán serpenyőink 5 réteg titán bevonata a legerősebb, legszilárdabb, legkeményebb, kopásállósága a legmagasabb, ellenáll savaknak, lúgoknak. A titán professzionális tulajdonságaival vezető minőséget képvisel a modern konyhatechnológiában. Serpenyőink bevonata nem tartalmaz más fémet vagy kőzetet!

Mától az egészséges, diétás ételeket minőségi alapanyagokból minőségi eszközökben készítheti el. Válassza Ön is a biztonságot és a tartósságot!

Titán termékek youtube csatornánkon

Ajándékba választható termékek (tepsi, vagy tésztafőző, vagy tejforraló)

TITÁN INDUKCIÓS EDÉNYEK

Titán bevonatos indukciós edénykészlet. Ár: 140 000 Ft

Titán bevonatos indukciós, négyszögletes sütő-, párolóedény. Ár: 70 000 Ft

Még több információ és fotó az orvosi titán termékek facebook oldalán.


Történelem: A titánt 1791-ben William Gregor fedezte fel. Felismerve a titán stratégiai fontosságát évszázadokon át és napjainkban is a hadiipar páncélzatoktól kezdve a tengeralattjárók, repülőgép- és űrhajó alkatrészeken át, az autóipar és kémiai feldolgozóipar felhasználja. Orvosi implantátumok és a minőségi prémium konyhai eszközök gyártásában a titánt kiváló fizikai és kémiai tulajdonságai miatt alkalmazzák.

Titán serpenyőben zsiradék nélkül is elkészítheti ételeit. Ajánljuk használatát zsíranyagcsere zavar, magas triglicerid, magas koleszterin szint esetén, valamint epe-, máj-, hasnyálmirigy műtét után.

Előzetes időpont egyeztetéssel személyes átvételre van lehetőség. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség! Utánvétel nem küldünk terméket!
Csomagolás és szállítás költsége előre utalást követően futárszolgálattal 3 000 Ft
Ha kérdése van, kérjük elérhetőségeinken lépjen velünk kapcsolatba!