parallax background

Titán serpenyők

Gyógyító táplálkozás
2018-11-03
Antioxidánsok – Immunerősítők
2018-11-03

Titán serpenyő kezdő és tapasztalt konyhatündéreknek


Ezek a titán serpenyők különösen alkalmasak steakhez, tojáshoz, omletthez, halfiléhez, sült burgonyához, gyors sült ételekhez, mártásokhoz. Bármilyen ételt elkészíthet bennük. A kupolás Pyrex üvegfedél sok helyet ad a belső hőmérséklet felemelésére és ez a "pára kemence" kiválóan alkalmas zöldségek gőzfőzéséhez. A külön megvásárolható fedél felhelyezésével létrehoz egy gőzkemencét, amely lehetővé teszi, hogy tökéletes zöldségételeket vagy buggyantott tojást készítsen víz nélkül, de kiválóan felmelegíti a maradékot is.


5 RÉTEG TITÁN BEVONAT

GYORS EGYENLETES SÜTÉS

ZSÍRMENTES SÜTÉS - FŐZÉS

VÍZMENTES PÁROLÁS - GŐZFŐZÉS

NEM RAGAD, NEM ÉG LE AZ ÉTEL

HASZNÁLHATÓ ELEKTROMOS-, KERÁMIA-, GÁZTŰZHELYEN

GYÖNYÖRŰ DIZÁJN, EXKLUZÍV MEGJELENÉS

EGÉSZSÉGES, BIZTONSÁGOS FELÜLET

TARTÓS, KARCÁLLÓ

ELLENÁLL SAVAKNAK, LÚGOKNAK, KORRÓZIÓNAK

A BEVONAT NEM MÉRGEZŐ

TEFLON, PFOA, PTFE MENTES

NIKKEL, KADMIUM, ÓLOMMENTES

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Titán termékek youtube csatornánkon     Még több információ és fotó az orvosi titán termékek facebook oldalán

ANYÁK NAPJÁRA a 20-24-28 cm-es titán serpenyő készlet -75 % kedvezménnyel 34 000 Ft.
Pyrex 24 cm-es üvegfedő 6 000 Ft. Szállítás költsége utánvétel 4 000 Ft.
Kedvezményes ajánlat a limitált készlet erejéig, illetve 2021.05.02-ig érvényes!

Az itt bemutatott titán tepsi, tészta vagy spárga főző, tejforraló edényeket felhasználóink között elajándékozzuk. Érdeklődjön a feltételekről és kérjen egyedi árajánlatot.
Ez a kampány a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.

TITÁN INDUKCIÓS EDÉNYEK

Éljen tovább, változtassa meg főzési módját! Használjon prémium titán serpenyőt!

MI AZ A GŐZFŐZÉS?
A gőzfőzés olyan módszer, amelynek segítségével a titán serpenyőt fedéllel használja, és magában a serpenyőben gőzsütőt hoz létre a főzőlapján. Minimális nedvességtartalmat hasznosít. A hőmennyiséget úgy állíthatja be, hogy alacsony hőmérsékletre állítja a főzőlapot, és hagyja, hogy a fedél / serpenyő elvégezze a többit. Ez ideális bármilyen zöldség víz nélküli főzéséhez, de kiváló módszer mindenre, amit sütőben vagy fazékban tehet. A példák korlátlanok: sültek, egész csirkék, burgonya, articsóka, maradékok - mindent gyorsan és hatékonyan lehet főzni.

A gőzfőzés gyorsabb, mint a sütőben történő sütés / grillezés, ez körülbelül az idő felét veszi igénybe, és energiatakarékosabb, mivel nem az egész házat fűtik. Ezenkívül a sütők sütés vagy grillezés során hajlamosak kihúzni a nedvességet az ételből. Ezzel szemben a pára kemence bezárja a nedvességet, mert lényegében a saját természetes nedvességében párolódik az étel, amely önállóan van a főzőlapon a serpenyőben a fedél alatt! Az eredmény nedves, finom étel, tele ízekkel és tápanyagokkal.

Gőzölje meg a tojásait is. Nem kell megfordítani őket. Tegye rá a fedelet, állítsa alacsony hőfokra, és a tepsin lévő fedél miatt a párában automatikusan megsül a tojás. Figyelje a sárgáját, hogy az kedvére váljon. Ha megmozdítja a serpenyőt, láthatja a sárgája mozgását. Amikor csak a közepe mozog (a tiszta fedélen keresztül nézve), akkor tökéletes.

MIÉRT JÓ AZ ALACSONY HŐ?
Tanulmányok kimutatták, hogy amikor az ételeket magas hőmérsékleten főzik, mérgező vegyületek keletkeznek. Ezeket „fejlett glikációs végtermékeknek” (AGE) nevezzük. Az egyik ilyen AGE a metil-glioxál, amely akkor keletkezik, amikor az ételeket száraz hővel főzik, gondoljunk a kemencére. A tartósan metil-glioxálnak kitett egyedéknél jelentős hasi súlygyarapodás, korai inzulinrezisztencia, jelentős gyulladás / oxidáció és II-es típusú cukorbetegség alakult ki.

Ezért, ha szeretné egészségesebben elkészíteni ételeit, tegye azt alacsony hőmérsékleten, az AGE elkerülése érdekében, melyhez titán serpenyőt ajánlunk!

A GŐZFŐZÉS AKKOR IS MEGFELELŐ, HA EZEKET A LEHETŐSÉGEKET SZERETNÉ:
Több íz az ételben. Ez a módszer azt jelenti, hogy a tápanyag íze nem veszik el a gőzben, hanem inkább a saját természetes levében őrzi az étel.
Víz nélküli főzés. Ez a módszer víz használata nélkül történik.
Gyors ételkészítés. Ez a módszer azt jelenti, hogy a húsokat és a zöldségeket fele idő alatt elkészítheti mint a sütőben.
Több tápanyag az ételedben. Ez a módszer azt jelenti, hogy táplálkozása teljes értékű. A tápanyagokat nem teszi tönkre a gőzölés alacsony hője, és nem veszik el a forrásban lévő vízben.
Energiatakarékos módszer. Ez a módszer azt jelenti, hogy nem kell bekapcsolnia a sütőt, amely nagy helyet melegít fel az étele körül, beleértve a konyháját is. És kevesebb időbe telik.
Alacsony hőfőzésű főzési módszer. Ez a módszer azt jelenti, hogy alacsony hőfokon főzhet, ezért nem okoz káros AGE-t. Tartsa az égőt nagyon alacsony fokozaton, hasonlóan a pároláshoz.

TUDTA EZT A ZÖLDSÉGEK FŐZÉSÉRŐL?
Vízben oldódó vitaminok 49% -át elveszíti, ha forrásban lévő vízben főz (212 fok).
Ha gőzzel főz (212 fokos gőz), a vízben oldódó vitaminok 25% -át elveszíti.
Vízben oldódó vitaminjainak csupán 2% -át veszíti el, ha párolva főz ​​(189 fok).

Titán serpenyő hihetetlenül hatékony a zöldségektől a húsokon át a pecsenyék készítéséhez. Így a következő alkalommal, amikor kuktát, cserépedényt, sütőt, kenyérpirítót, vagy mikrohullámút használna - gondoljon arra, hogy mindezeket kiválthatja egy titán serpenyővel.

Egyedül ezen az oldalon talál prémium minőségű 5 réteg titánnal készült serpenyőt.
Kérjen árajánlatot! Igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni.
Raktárkészletünkről előzetesen egyeztetett időpontban azonnal és személyesen is átveheti megrendelését.
Ha felvásárolná a teljes készletünket, egyedi árajánlatot készítünk.
Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére telefonon és e-mailen keresztül egyaránt.