parallax background

Vitaminok

Orvosi fém – Titán serpenyők
2018-11-03
Superoxide Dismutase
2018-11-03

Vitaminokra minden nap szükségünk van. Rendkívül fontos tisztában lenni azzal, hogy az élő szervezetbe élő információt a legoptimálisabb bejuttatni! Ezért csakis természetes, valódi, tiszta táplálékból biztosítjuk a nélkülözhetetlen vitaminokat. A sötét bogyós gyümölcsök mint az áfonya, fekete ribizli, bodzabogyó antioxidáns és antocianin tartalma kiemelkedő.

Camu Camu szupergyümölcs, dél-amerika esőerdejéből jut el hozzánk. Extra magas dózisban a legtisztább C-vitamin forrás 100 gr kiszerelésben.

Nyers, bio, gondosan válogatott, alacsony hőmérsékleten feldolgozott, GMO-, adalékanyagoktól és töltőanyagoktól mentes, Camu Camu por az elérhető legjobb minőséget képviseli. 100 gr 20 000 mg C-vitamint tartalmaz.

Instant gyümölcskoncentrátumok gyártásakor az alapanyagok kíméletes feldolgozásának köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat, aroma, illat, színanyagok, vitaminok, makro- és mikroelemek, a biológiailag aktív összetevők döntő többsége koncentrált formában 250 gr kiszerelésben.

A termék mesterséges, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket, tartósítószereket, hozzá adott cukrot nem tartalmaz.

Vitaminoknak, ásványi anyagoknak, nyomelemeknek szerepük van az anyagcsere folyamatokban (táplálkozás, légzés, kiválasztás), szabadgyökök semlegesítésében, valamint egyéb életfontosságú folyamatokban résztvevő enzimek számára, a táplálék hasznosulásában, az energiatermelés biokémiai folyamatainak szabályozásában, a sejtek osztódásában, a szövetek regenerációjában, a vérképzésben, a hormonok előállításában, az immunrendszer támogatásában.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állok rendelkezésére telefonon és e-mailen keresztül egyaránt!