parallax background

Vitaminok

Orvosi fém – Titán serpenyők
2018-11-03
Superoxide Dismutase
2018-11-03

Vitaminokra minden nap szükségünk van. Alapszabály, hogy az élő szervezetbe élő információt a legoptimálisabb bejuttatni! Ezért természetes, valódi, tiszta táplálékból biztosítjuk a nélkülözhetetlen vitaminokat.

Vitaminoknak, ásványi anyagoknak, nyomelemeknek szerepük van az anyagcsere folyamatokban (táplálkozás, légzés, kiválasztás), szabadgyökök semlegesítésében, valamint egyéb életfontosságú folyamatokban résztvevő enzimek számára, a táplálék hasznosulásában, az energiatermelés biokémiai folyamatainak szabályozásában, a sejtek osztódásában, a szövetek regenerációjában, a vérképzésben, a hormonok előállításában, az immunrendszer támogatásában.

Camu Camu szupergyümölcs, dél-amerika esőerdejéből jut el hozzánk. Extra magas dózisban a legtisztább C-vitamin forrás.

Nyers, bio, gondosan válogatott, alacsony hőmérsékleten feldolgozott, GMO-, adalékanyagoktól és töltőanyagoktól mentes, Camu Camu por az elérhető legjobb minőséget képviseli. 100 gr 20 000 mg C-vitamint tartalmaz. Ár: 7 000 Ft

Instant gyümölcskoncentrátumok gyártásakor az alapanyagok kíméletes feldolgozásának köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat, aroma, illat, színanyagok, vitaminok, mikro- és makroelemek, a biológiailag aktív összetevők döntő többsége koncentrált formában.

A termék mesterséges, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket, tartósítószereket, hozzá adott cukrot nem tartalmaz. 250 gr. Ár: 8 000 Ft