parallax background

Moringa oleifera

Gyógyító táplálkozás
2018-11-03
Euphorbia hirta L. (Mongoroka)
2018-12-16
Euphorbia hirta L. (Mongoroka)
2018-12-16
Táplálkozás tréning, főzés
Életmódtábor
2020-09-22

A Moringa oleifera a legtáplálóbb növény a bolygón! Értékes kincs a vegetáriánus és vegán életformát követők számára. Frissen, nyersen és főzve is fogyasztjuk. Termesztjük és feldolgozzuk, őrleményt, teát, tinktúrát, kenőcsöt és szappant készíthetünk belőle.
Moringa leveleiben 92 tápanyag található, melyből 47 antioxidáns és 36 gyulladáscsökkentő vegyület mutatható ki. A friss levelek 18 aminosavból mind a 9 létfontosságú esszenciális aminosavat tartalmazzák. Természetes fehérje, vitamin, ásványi anyag és antioxidáns forrás.
Moringa oleifera biológiailag aktív anyagai és egyedülálló rákellenes tulajdonságai miatt nagy figyelmet érdemel.

 

Moringa frissen fogyasztva a legjobb!

Moringa a világ legértékesebb növénye, még az őshonos trópusi területeken is termesztik, és gyógyszerek előállításához felhasználják.
A Moringa levelek számos öregedésgátló antioxidáns vegyületet tartalmaznak, polifenolok, C-vitamin, béta-karotin, kvercetin és klorogénsav, amelyek megakadályozzák vagy késleltetik a sejtkárosodást.
Moringa komplett fehérje forrás, ugyanis tartalmazza azokat a létfontosságú esszenciális aminosavakat (fenil-alanin, hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treomin, triptofán, valin), amelyeket szervezetünk nem tud előállítani és külső forrásból szükséges biztosítani. Növekedés, egészségmegőrzés, gyógyulás, regenerálódás az életfunkciók fenntartása érdekében nélkülözhetetlenek az esszenciális aminosavak.

Csak egy talpalatnyi föld kell és egy moringa fa!
Moringa facsemetéinket ökológiai, vegyszermentes és műtrágyamentes környezetben a levelekért neveljük. Így a táplálékunk eredete, minősége garantált.
A komplett fehérjeforrást biztosító friss levelek a legtisztább formában nyersen fogyasztva, turmixhoz, teához és ételeinkhez prémium alapanyagként ajánlom. Nélkülözhetetlen tápanyagforrás lehet IBS, Crohn-, colitis ulcerosa-, daganatos betegség esetén. Általános fogyasztásra már kisgyermekek, felnőttek, sportolók, idősek, legfőképp nem gyógyuló sebekkel küzdők számára jelent nélkülözhetetlen fehérje forrást. Frissen, de akár szárítva minden elképzelhető módon felhasználható.

Legyen saját Moringa fája. Mag rendelhető és a facsemete előjegyezhető. Kérje ajánlatunkat űrlapunk kitöltésének segítségével.

Személyes tanácsadás

Még több információ és fotó a Moringa facebook oldalán.