parallax background

Moringa oleifera

Euphorbia hirta L. (Mongoroka)
2018-12-16
Jin-Jang kenőcs
2020-09-22

A Moringa oleifera a legtáplálóbb növény a bolygón! Egy valódi kincs a vegetáriánus és vegán életformát követők számára. Évek óta termesztem, nyersen és főzve fogyasztjuk, őrleményt, teát, tinktúrát, kenőcsöt és szappant készítek belőle.
Moringa leveleiben 92 tápanyag található, melyből 47 antioxidáns és 36 gyulladáscsökkentő vegyület mutatható ki.
A friss levelek 18 aminosavból mind a 9 létfontosságú esszenciális aminosavat tartalmazzák!
Moringa oleifera biológiailag aktív anyagai és egyedülálló rákellenes tulajdonságai miatt nagy figyelmet érdemel.
Íme egy természetes fehérje, vitamin, ásványi anyag és antioxidáns forrás. Moringa oleifera Magyarországon.

 

Moringa frissen fogyasztva a legjobb!

Moringa a világ legértékesebb növénye, még az őshonos trópusi területeken is termesztik, és gyógyszerek előállításához felhasználják.
A Moringa levelek számos öregedésgátló antioxidáns vegyületet tartalmaznak, polifenolok, C-vitamin, béta-karotin, kvercetin és klorogénsav, amelyek megakadályozzák vagy késleltetik a sejtkárosodást. Moringa komplett fehérje forrás, ugyanis tartalmazza azokat a létfontosságú esszenciális aminosavakat (fenil-alanin, hisztidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treomin, triptofán, valin), amelyeket szervezetünk nem tud előállítani és külső forrásból szükséges biztosítani. Növekedés, egészségmegőrzés, gyógyulás, regenerálódás az életfunkciók fenntartása érdekében nélkülözhetetlenek az esszenciális aminosavak.

Csak egy talpalatnyi föld kell és egy moringa fa!
Moringa facsemetéinket ökológiai, vegyszermentes és műtrágyamentes környezetben a levelekért nevelem. Így a táplálékunk eredete, minősége garantált. A komplett fehérjeforrást biztosító friss levelek a legtisztább formában nyersen fogyasztva, turmixhoz, teához és ételeinkhez prémium alapanyagként ajánlom. Nélkülözhetetlen tápanyagforrás lehet IBS, Crohn-, colitis ulcerosa-, daganatos betegség esetén. Általános fogyasztásra már kisgyermekek, felnőttek, sportolók, idősek, legfőképp nem gyógyuló sebekkel küzdők számára jelent nélkülözhetetlen fehérje forrást. Frissen, de akár szárítva minden elképzelhető módon felhasználható.

Natur gyógykenőcs készítő tanfolyam - alapképzés 2 óra.
Tanfolyam díja: 12 000 Ft/fő (áfa-mentes)
Előadó: Zombori Katalin Természetgyógyász
Tanfolyam időpontja: hétköznapokon 10:00-12:00 és 18:00-20:00
Helyszín: Kiskunfélegyháza, Czuczor u. 27.
A tanfolyamra semmit nem kell hozni. A részvétel költsége tartalmazza az elméleti és gyakorlati ismereteket, alapanyagokat, receptet, tégelyt és az elkészített terméket (50ml).
A tanfolyamon megalkotjuk a természet kínálta három legértékesebb gyógynövényből készült Jin-Jang kenőcsöt, melynek összetevői: Artemisia annu / Euphorbia Hirta / Moringa oleifera.
Jin-Jang kenőcs magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, melyek kölcsönösen erősítik egymást, ezért rendkívül eredményesen alkalmazható ekcéma, pikkelysömör, pattanás, herpesz, bőr- és körömgomba, sebek, égések, ízületi gyulladás, fájdalom, csípés, horzsolás, húzódás, rándulás, idegkárosodás, ödéma, visszér betegség esetén. Helyreállíthatja a porc szöveteket és az ízületeket, azonnal enyhítheti a fájdalmat, megállíthatja a gyulladásos folyamatot, helyreállíthatja az ízületek mozgékonyságát.

Szolgáltatás: Elektronikus konzultáció díjtalan. Személyes tanácsadásra előzetes időpont egyeztetést követően van lehetőség. Ár: 12 000 Ft/óra (áfa-mentes).
Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy az immunrendszer erősítése szükséges lehet! Érdekelheti még az Egynyári üröm, Mongoroka - Euphorbia hirta L., Szuperoxid dizmutáz, Antioxidánsok, Gyógyító táplálkozás.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állok rendelkezésére telefonon és e-mailen keresztül egyaránt!


Még több információ és fotó a Moringa facebook oldalán.