parallax background

Pozitív megerősítő kártyák

Táplálkozás tréning, főzés
Életmódtábor
2020-09-22
Artemisia annua L.
2018-12-16

A pozitív megerősítő kártyák használatának előnyei:

  • A megerősítések segítenek a pozitív gondolatokra koncentrálni, és a negatív gondolatokat háttérbe szorítani
  • A napi megerősítések használata nagyszerű módja az összpontosítás javításának
  • Növelje önbecsülését a megerősítések napi rendszeres használatával
  • Segít kontrollálni a negatív önbeszédet a belső párbeszéd megváltoztatásával
  • Növelje hangulatát, ha pozitív szavakkal támasztja alá magát
  • A megerősítések pozitívabb gondolkodásmódot támogatnak
  • Könnyebbé válik a hála gyakorlása

A megerősítések használata nagyszerű módja annak, hogy megerősítse a pozitív üzeneteket a tudatalattiban, amelyhez az ismétlés a kulcs.

100 inspiráló és felemelő kártyák a rákbetegek reményének ösztönzésére készült. Egyesek arra emlékeztetnek, hogy a rossz helyzetekből is jó dolgok születhetnek, míg mások reményt és bátorítást adnak, amikor a helyzet nehézzé válik.

Kezdje a napot pozitív gondolkodással.

Minden nap húzhat egy pozitív megerősítést, vagy minden nap elolvashatja az összes kártyát. Értelmezze a mondatokat, találja meg az üzenetek jelentését.
A leginkább fontos kártyákat kiteheti otthonában vagy magával viheti bárhova, hogy segítsenek fókuszálni, erősnek és pozitívnak maradni.

Az inspiráló és motiváló üzenetek sokat segíthetnek, amikor Ön vagy egy szerette a betegséggel küzd. A bátorító üzenetek felemelhetik a lelkét, jobb hangulatot válthatnak ki, ha depressziósnak vagy szorongónak érzi magát, a pozitív szemlélet segíthet a stressz jobb kezelésében. A motiváló üzenetek és az inspiráló bátorító szavak támaszt és reményt adhatnak.

De néha nehéz lehet kitalálni, hogy mit mondjunk egy betegséggel küzdő embernek. Milyen üzeneteket lehet megnyugtatásukra megosztani velük? Milyen kifejezéseket illik elmondani, amikor életük valószínűleg legnagyobb akadályával kell szembenézniük ? A kártya mondatai helyettünk beszélnek. A pozitív megerősítő kártyacsomag segít megőrizni optimista kilátásait, végig kíséri az útján, bátorítja, inspirálja, felemeli, támogatja és erősíti pozitív életszemléletében.

Egyszerű rendelés, gyors szállítás.

Megrendelhető e-mailben, telefonon, vagy az űrlap kitöltésének segítségével. Fizetéssel kapcsolatos információt üzenetben küldjük el. A teljesítést követően egy-két munkanapon belül futárszolgálat viszi házhoz a kártyákat.
A kártyákat nem csak rákbetegek használhatják. Más krónikus betegség esetén megrendeléskor kiegészítő kártyákat is kérhet, amelyeket szívesen adományozzuk.

100 db digitális kártyacsomag ára 7000 Ft. Fizetést követően e-mailben küldjük.
100 db nyomdai kártyacsomag ára 12 000 Ft, amely már a szállítás költségét tartalmazza.
Személyes átvételre van lehetőség, ez esetben nincs szállítási díj.