parallax background

Jin-Jang kenőcs

Moringa oleifera
2018-12-16
CBD/CBDa
2018-12-16

A Jin-Jang kenőcs kellő konzisztenciájú ahhoz, hogy a készítmény stabilan és homogénen szuszpendálja az oldott növényi hatóanyagokat. A hidrofil kenőcs előnye, hogy kevésbé zsíros vagy olajos. Jó választás azok számára, akik gyógyszermentes, tartósítószermentes és illatanyagmentes gyógykenőcsöt alkalmaznak problémáik megoldására. Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szintű minőség fenntartása mellett.

 
home_minimal_portfoliodetails_1

Jin-Jang kenőcs

Natur gyógykenőcs készítő tanfolyam - alapképzés 2 óra.
Tanfolyam díja: 12 000 Ft/fő (áfa-mentes)
Előadó: Zombori Katalin Természetgyógyász
Tanfolyam időpontja: hétköznapokon 10:00-12:00 és 18:00-20:00
Helyszín: Kiskunfélegyháza, Czuczor u. 27.
A tanfolyamra semmit nem kell hozni. A részvétel költsége tartalmazza az elméleti és gyakorlati ismereteket, alapanyagokat, receptet, tégelyt és az elkészített terméket (50ml).
A tanfolyamon megalkotjuk a természet kínálta három legértékesebb gyógynövényből készült Jin-Jang kenőcsöt, melynek összetevői: Artemisia annu / Euphorbia Hirta / Moringa oleifera.
Jin-Jang kenőcs magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, melyek kölcsönösen erősítik egymást, ezért rendkívül eredményesen alkalmazható ekcéma, pikkelysömör, pattanás, herpesz, bőr- és körömgomba, sebek, égések, ízületi gyulladás, fájdalom, csípés, horzsolás, húzódás, rándulás, idegkárosodás, ödéma, visszér betegség esetén. Helyreállíthatja a porc szöveteket és az ízületeket, azonnal enyhítheti a fájdalmat, megállíthatja a gyulladásos folyamatot, helyreállíthatja az ízületek mozgékonyságát.