parallax background

Natúr krémkeverő tanfolyam

Moringa oleifera
2018-12-16
Gyógyító táplálkozás
2018-11-03

Otthonuk kényelmében saját magunk készíthetjük el natúr kozmetikumainkat, terápiás célra gyógykenőcseinket. A házilag készült krémek legnagyobb előnye, hogy megválogathatjuk az összetevőket, így pontosan tudni fogjuk, mi van a készítményünkben. Mivel csak természetes alapanyagokat használunk fel, a végtermék biztos nem tartalmazhat parabéneket, kőolajszármazékokat (vazelin, paraffin), PEG származékokat, vegyszereket, mesterséges tartósítószereket és illatanyagokat.

 
Gyógynövényes krémkeverő tanfolyam - alapképzés
A tanfolyam jó választás azok számára, akik gyógyszermentes, tartósítószermentes és illatanyagmentes natúr krémeket szeretnének alkalmazni problémáik megoldására.

Többé nem kell boltban beszerezhető "bio, natur, természetes" terméket vásárolni. Ez a jelzés nem jelenti azt, hogy 100%-ban az, ugyanis az engedélyező szervek bizonyos százalékban megengedik a szintetikus alapanyagok használatát. Előfordulhat, hogy egy natúrkozmetikum csak 30%-ban natúr.

Házi készítésű méhviaszos natúr krémünk a teljes test gyengéd ápolását teszi lehetővé. Nyugtat, hidratál, regenerál, megszünteti a fejbőr fájdalmát, a korpásodást, táplálja, ápolja ajkunkat, hajunkat és körmünket. Gyógykenőcsünkben a gyógynövények hatóanyagai és DMSO kölcsönösen erősítik egymást. Alkalmazzuk bőrbetegségek, ekcéma, pikkelysömör, pattanás, herpesz, bőr- és körömgomba, sebek, égések, ízületi gyulladás, fájdalom, csípés, horzsolás, húzódás, rándulás, idegkárosodás, ödéma, visszér betegség esetén.

Online tanfolyam bármikor kezdhető, díja: 15 000 Ft/fő (áfa-mentes)
Előadó: Zombori Katalin Természetgyógyász

Jelentkezem most

Közösen megalkotjuk a természet kínálta három legértékesebb gyógynövényből készült natúr balzsamot, melynek összetevői: Artemisia annu / Euphorbia hirta / Moringa oleifera, méhviasz, hidegen sajtolt növényi olajok.
A részvétel költsége tartalmazza vízmentes és víztartalmú készítmény elméleti és gyakorlati ismereteit, receptet, az elkészítés módját, valamint az alapanyagokat.

A gyakorlati csomag tartalma:
2 db 50 ml műanyag kozmetikai tégely
50 g Méhviasz
100 ml Mandulaolaj
10 g Euphorbia hirta gyógynövény
10 g Artemisia Annua gyógynövény
10 g Moringa oleifera gyógynövény
10 ml DMSO